Servicii WEB

Propulseaza-ti afacerea online alaturi de GDPR Servicii!

Creare site WEB – pret incepand de la 300 euro!!!

Folosim cele mai noi tehnologii ale momentului, astfel incit sa va oferim servicii complete de web design.

Realizam site-uri de prezentare, portaluri de stiri sau platforme pentru diferite tipuri de afaceri cu design 100% responsive, integrand functionalitati avansate pentru ca utilizatorii de se bucure de o experienta unica indiferent de dispozitivul de pe care navigheaza.

Va doriti un site de prezentare simplu?

Aveti nevoie de o platforma personalizata pornind de la un CMS?

Sunteti in cautarea unui colaborator care sa va ofere un proces de dezvoltare elaborat, cu un design si functionalitati personalizate?

GDPR Servicii este mai mult decat un prestator de servicii, este partenerul de incredere care raspunde cu placere la provocari transformandu-le in realizari!

Creare magazin online – pret incepand de la 500 euro!!!

Alege un magazin online complet, dezvoltat pe o platforma de ecommerce optimizata pentru vanzari!

Realizare magazin online pe platformele CS-Cart, Prestashop sau Woocommerce – Indiferent de alegere, ai parte de o solutie eCommerce completa!

Folosim platforme Open-Source, dezvoltate de echipe de programatori pentru a putea fi usor de imbunatatit.

Administrarea stocurilor de produse, a clientilor, a facturilor si a paginilor interne nu a fost niciodata mai simpla. Le poti gestiona chiar tu, fara mentenanta si fara cunostinte de programare.

Echipa noastra de designeri garanteaza un rezultat optim din punct de vedere al designului responsive. Magazinul tau online va functiona eficient indiferent de dispozitivul de pe care este accesat.